Оскар популарности у Бањалуци 1. марта

Глас Српске
Оскар популарности у Бањалуци 1. марта

Оскар популарности 2011, који ће бити одржан 1. марта у спортској дворани "Борик" са почетком у 20 часова, окупиће најпопуларније домаће естрадне звијезде, међу којима су Јелена Карлеуша, Жељко Самарџић, Саша Матић, Неда Украден, Јелена Розга, "Црвена јабука".

Поред поменутих музичара који су потврдили свој долазак на додјелу Оскара популарности, како истиче Зоран Ђурић, директор "Квин естраде", пред бањалучком публиком представиће се и "Ју група", Aцо Пејовић, Рада Манојловић, Џенан Лончаревић, Селма Бајрами, Топалко, Aмир Казић Лео, Ребека Дремаљ, Aтлетик студио, Ивана Селаков и други.

- Предстојећи тринаести по реду Оскар популарности доводи извођаче, који су у протеклој години остварили највећи успјех и заслужују Оскар популарности - рекао је Ђурић и додао да ће осим поменутих имена, присуствовати и гости изненађења. Покровитељи манифестације Оскар популарности су "Гранд казино" и Град Бањалука. Карте за Оскар популарности се могу купити од сутра на продајним мјестима испред ТЦ Боска и спортске дворане "Борик" по цијени од десет марака, док ће на дан одржавања Оскара популарности карта коштати 15 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана