Оптужили је за издају земље јер није смршала

Daily Mail
Оптужили је за издају земље јер није смршала

Боливудска звијезда Аишварија Раи Бахан (38), која је у новембру прошле године родила ћерку, постала је мета критика својих сународника јер још није успјела да поврати линију од прије трудоће.

Индијци су револтирани што некадашња мис свијета није ослабила „брзо као Виктори­ја Бекам” и сматрају да је Аиш­варија издала своју земљу.
 
Једна од најпознатијих глумица Боливуда, која је стекла свјетску славу улогом у филмској пародији „Bride and Prejudice”, некада се убрајала међу најљепше жене свијета, а сада је карактеришу као дебелу и непривлачну.

Аишварија Раи Бахан је током претходних пола године јела све што је пожељела и, како је сама рекла, „уживала је у мајчинству”. Тако је супруга Абхишека Бахана накупила килограме вишка који изгледа да више сметају обожаватељима него њој самој, преноси „Дејли мејл”.
 

- Она је боливудска глумица и дужност јој је да изгледа добро. Требало би да се угледа на жене као што је Викторија Бекам, која је повратила фигуру само пар недјеља након порођаја - наводи се у коментарима на интернету.
 
Колумнисткиња Шоба Де сматра, међутим, да је нере­ално очекивати од јавних личности да непрестано буду у топ форми.
 
- Аишварија је као богиња, од ње се очекује да изгледа беспријекорно - каже Шоба.
 
Међу фановима боливудске глумице има и оних који су стали у њену одбрану, па се тако у једном коментару наводи да Аишварија изгледа као „свака нормална мајка”.

- Аиш није једна од оних себичних жена којима је лични изглед важнији од бебе. Свака јој част што својој ћеркици поклања сву пажњу - пише у коментару.

Са ћеркицом у Кан

Аишварија Раи би требало да се појави на Канском фестивалу, па њени обожаватељи, али и критичари, једва чекају да виде каква ће јој бити фигура. “Изглед и дебљина је уопште не брину, нити размишља о томе какву ће хаљину носити. Она покушава да нађе начин да ћерку Арадију поведе у Француску - рекао је један од глумичиних блиских пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана