Оптужили је да је смањила струк у фотошопу

Aгенције
Оптужили је да је смањила струк у фотошопу

Бивши анђео Викторијас сикрета Миранда Кер је у знак велике ревије окачила прошлогодишњу фотографију са својим колегиницама, али је на овој изгледала доста тање него на прошлогодишњој фотографији, иако се ради о истој слици.

Фанови, којих Миранда има више од 2,6 милиона на Инстаграму примјетили су да нешто није уреду са фотографијом коју је манекенка окачила на свој профил на Инстаграму. Када су упоређене двије исте фотографије објављене у различито вријеме ( једна у новембру 2012. и друга у среду) види се јасна разлика у обиму струка лијепе Миранде. Управо на фотографији коју је Миранда у сриједу објавила види се како јој је струк доста тањи него на фотографији од прошле године.

Један од фанова се запитао: "Кога то Миранда покушава да завара с фотошопом?", и наставио: "Ово није њен струк, ево оригиналне фотографије од прошле године на којој позира са Алесандром Амброзио и Дуцен Крос". Обожаватељ је поставио оригиналну слику на шта су се остали фанови надовезали са кометарима да су примјетили како ово није први пут да манекенка "фотошопира" слике.

Међутим, Миранда је убрзо уклонила спорну фотографију и написала крај оригиналне како није примјетила да је слика преправљана уз извињење обожаваоцима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана