Опсесија: Џесика Ребит са струком од 40 цм

Б92
Опсесија: Џесика Ребит са струком од 40 цм

Није тешко погодити који лик из цртаног филма је омиљени Кели Ли Дикеј. Откако је била дјевојчица била је опсједнута уским струком Џесике Ребит.

Ова 27-годишња њујорчанка тврди како је цијелог живота била фасцинирана претераним облинама Џесике Ребит и Сторм из Х-Меn стрипова.

Док је одрасла, њена опсесија нереалном естетиком ових цртаних ликова је била толуико велика да је она већ кренула да трансформише свој струк.

Од своје двадесете године Кели носи уски челични корсет како би смањила обим струка на 40 центиметара.

Кели је објаснила за британске новине како је дошла до закључка да треба овако радикално да промени своје тијело.

"Током одрастања вољела сам преувеличавање у стиловима и прелијепе костиме које су ликови из стрипова носили, што је довело до естетике која подразумјева и корсете. Допада ми се што своје личности носе и споља", објашњава ова сада 27-годишња дјевојка, иначе фетиш-модел и домина.

"Као дјевојчица била сам стидљива, допадало ми се како су у стриповима приказани ликови. Допада ми се што је Бетмен заправо Брус Вејн али треба да обуче одијело како би постао осветник. Он је иста особа али му одјећа помаже да каналише неку своју страну личности", додала је она.

"Одувијек ми се допадало како ти одређени дијелови одјеће дају дозволу да испољиш неки дио себе. Моји корсети раде то за мене. Жељела сам да постане свој супер херој и зликовац", пише МП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана