Опра шоу одлази у историју

Глас Српске
Опра шоу одлази у историју

Посљедња епизода најпознатијег ток шоуа на свијету "The Oprah Winfrey Show" емитоваће се 25. маја ове године.

"Харпо продакшнс" је коначно објавио датум када престаје емитовање најпопуларнијег шоуа међу америчким, а и свјетским домаћицама, који се сматра једним од најдуговјечнијих дневних телевизијских садржаја у СAД.

Опра Винфри је написала на свом "Твитер" профилу да ових дана има пуне руке посла планирањем посљедњих епизода шоуа.

Раније је изјавила да двије финалне епизоде препушта свом "Харпо" тиму са Шери Салатом на челу.

- Дајем Шери дозволу да испланирају два дана пуна изненађења. Дала сам им сву контролу, много је то посла. Шери ми је обећала да неће бити стрипера ни плесача који излазе из великих љуски аутомобила - рекла је Опра у шали.

"The Oprah Winfrey Show" почео је са емитовањем на националном нивоу 1986. године. У 24 сезоне снимљено је преко 5.000 епизода, а од самог почетка био је најгледанији ток шоу у Aмерици. Aмеричка телевизијска звијезда је 2009. године објавила да престаје са емитовањем шоуа, те да почиње са радом на својој "Oprah Winfrey Network" емисији.

Опра је прошле године добила угледну награду Кенеди центра, која се додјељују за лични допринос америчкој култури.

Према оцјени стручњака магазина "Форбс", Опра Винфри је проглашена и најмоћнијом женом Холивуда, а иако годишње зарађује 315 милиона долара, то је није "покварило". То потврђује чињеница да је током прошле године у хуманитарне сврхе дала чак 40 милиона долара и тако постала најдарежљивија звијезда шоу бизниса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана