Опра пила детерџент да убије себе и дијете

Глас Српске
Опра пила детерџент да убије себе и дијете

Најпознатија водитељка на свијету Опра Винфри гостовала је у шоуу Пирса Моргана на Си-Ен-Ену и по ко зна који пут отворила тему свог тешког дјетињства. Овог пута изнијела је шокантне детаље и открила да је са само 14 година остала у другом стању.

Како је била тинејџерка која није наилазила на подршку родитеља, помислила је да је најбоље да себи одузме живот.

- Мислила сам да се морам убити прије него што се дијете роди - рекла је Опра у шоуу Пирса Моргана.

Наиме, Опра је у тим тренуцима пала у такав очај да је одлучила да попије детерџент, сматрајући да ће тако ријешити свој проблем, односно дијете, па макар по цијену властитог живота.

- Трудноћа је дошла као резултат лоших одлука, чињенице да нисам имала наметнута никаква ограничења, те због сексуалног злостављања кад сам имала тек девет, десет, 11, 12 и 13 година - изјавила је водитељка.

Како трудноћу није могла да сакрије, признала је сва злостављања кроз која је пролазила, што је резултовало пријевременим породом и губитком дјетета.

Поред свега што јој се дешавало у животу, Опра је данас свјетски популарна, а прије неколико дана покренула је и сопствену телевизијску кућу у коју је уложила око 190 милиона долара. Многи је данас сматрају најутицајнијом и најбогатијом женом на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана