Опра: Нисам жељела да имам дјецу која би ме мрзила

Aгенције
Опра: Нисам жељела да имам дјецу која би ме мрзила

Док је њен пословни успјех одавно уписан у историју, Опра Винфри је зарад њега жртвовала приватни живот, између осталог и могућност да се оствари у улози мајке.

У интервјуу за "Hollywood Reporter" педесетдеветогодишња водитељка открила је зашто је донијела одлуку да не буде мајка, као и да се не каје због тога.

"Да сам имала дјецу, мрзила би ме. На крају би та дјеца завршила у некој сличној емисији као што је моја, јер би нешто у мом животу морало да трпи а то би вјероватно били они", рекла је.

Опра признаје да је идеја о мајчинству никада није превише привлачила, чак ни када је била дјевојчица.

"Моја најбоља пријатељица Гејл, која данас има двоје дјеце, још као дијете у школи је писала њихова имена по свесци. Док је она сањала такве снове, ја сам сањала како бих могла да упознам Мартина Лутера Кинга"

Иако Винфријева нема своју биолошку дјецу, она одређено вријеме у току дана посвећује студенткињама Опра Винфри академије младих лидерки, школе отворене 2007. године.

"Устајем свако јутро у пола 8 и дописујем се с дејвојкама. На свакаква питања им одговарам од оног ‘Осјећам се изгубљено...’, до ‘Треба ми савјет за дечка’...", закључује Опра која, иако се није остварила у улози мајке, својим мајчинским савјетима помаже многима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана