Опљачкана пјевачица Јелена Костов

Глас Српске
Опљачкана пјевачица Јелена Костов

Пјевачица Јелена Костов доживјела је још једну непријатност. Наиме, послије непријатног искуства које је доживјела у једној дискотеци када су је двије лезбијке напале ножем, пјевачицу су прије неколико дана опљачкали на паркингу.

- Тачно је да је Јелена била нападнута и да од тада живи у страху. Купила је чак и сузавац! Иначе, све се одиграло у неколико секунди. Нападач јој је пришао с леђа. Заударао је страшно на алкохол. Ухватио је за руке, али је успела да се некако отме. Тада јој је испала торба, а нападач је зграбио ташну и побегао у непознатом правцу - прича извор близак пјевачици.

Јелена, коју изгледа баш хоће непријатне ситуације, недавно је приведена заједно са бизнисменом Радосавом Саватијевићем, јер се налазила у његовом џипу када га је полиција зауставила. Они су се упутили у Бугарску, гдје је пјевачица требало да наступи. Испред њих, у другом ауту, био је Јеленин бенд. Музичари су без проблема прешли границу. Кад су видјели да им се Јелена не придружују, вратили су се назад, да би сазнали да су ови приведени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана