Опљачкан бутик сестара Кардашијан

Агенције
Опљачкан бутик сестара Кардашијан

Сестрама Кардашијан посљедњих дана кренуло је лоше, јер се послије пљачке чија је жртва била Ким на мети лопова нашао и њихов бутик.

Према наводима портала "ТМЗ", непозната жена из бутика "DASH", који је у власништву сестара Кардашијан, украла је одјећу и парфеме у вриједности од око 1.600 долара.

Пљачка се догодила у продавници на Мелроуз авенији у Лос Анђелесу, а жена је након тога аутомобилом побјегла са мјеста догађаја. Полиција још није успјела да идентификује ко је починио крађу.

Вриједност украде робе из бутика је неупоредива са 5,6 милиона вриједним накитом који је отет Ким у Паризу, али чињеница је да је клан Кардашијан баш потјерао малер.

Ових дана у свјетским медијима одјекнула је вијест да је чак 17 особа ухапшено због сумње да су повезани са пљачком Ким Кардашијан која се догодила у октобру у Паризу. Популарна ријалити породица још се није опоравила од тог шока, а већ их је задесила још једна пљачка.

Да ствари нису толико лоше, показује вијест која је осванула у медијима - да ће Ким трећи пут постати мајка. Иако је финансијски ово за њу лош период, у приватном животу је изгледа сасвим супротно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана