Оперисана Весна Змијанац

ГС
Оперисана Весна Змијанац

Фолк пјевачица Весна Змијанац је оперисана у Клиничком центру Србије и све је протекло у најбољем реду, па јој слиједи опоравак, а за неколико дана је и планирано да напусти одјељење кардиологије.

Весна је схватила да је стање алармантно и да више не смије да се игра са здрављем, па је одлучила да послуша љекаре који су је подвргли уградњи бајпаса.

"Весна је и раније имала проблем са притиском, одлагала је јер је мислила да ништа није страшно, да често људи у њеној околини имају сличне проблеме. Међутим, када јој је притисак толико скочио да није више могла да га контролише потражила је помоћ лекара. Они су је посаветовали да мора да угради бајпас, на шта је присатала. Операција је протекла у најбољем реду, јер је око ње био тим стручних и професионалних лекара", каже извор за Блиц.

Весну очекује опоравак, па ће морати да се придржава савјета љекара.

"Мораће да иде на редовне контроле и да пије преписану тереапију. Николија се толико узрујала, па је већ ангажовала и додатно медицинско особље које ће је са времена на време надгледати. Много се уплашила, за разлику од Весне која све прима са осмехом. Весна је велики борац. Доста ствари је у животу прошла, па је за њу ово како сама зна да каже "мачји кашаљ", додаје извор.

Иначе, Весна никад није крила да се дуго бори са штитастом жлијездом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана