Оне су се баш трудиле да истакну облине

Агенције
Оне су се баш трудиле да истакну облине

Синоћ је одржан још један у низу Мет Гала бал на којем су највећи утисак оставиле власнице најпознатијих облина на свијету: поп дива Бијонсе, ријалити звијезда Ким Кардашијан и латино дива Џенифер Лопез.

 

Поред свечаних тоалета и различитих одјевних комбинације, чини се да су се познате даме такмичиле у томе која ће на интригантнији начин истакнути своје облине.

Црвени тепих у Њујорку засијао је у тренутку када је на њега крочила пјевачица Бијонсе која је носила скоро па провидну Живаншијеву хаљину која јој је савршено стајала.

Иако је на бал стигла међу посљедњима, страни медији пишу како је управо Би била и краљица црвеног тепиха на Мет гала балу.

С друге стране не мање упадљива била је прелијепа Џенифер Лопез која је носила такође провидну црвену Версаћеову хаљину, док јој је на руци усликан и велики дијамантски прстен за који се већ данима прича да је вјеренички и да ће латино дива ускоро рећи судбоносно да дечку Касперу Смарту.

Трећа позната дама, која није могла да прође непримјећено била је ријалити звијезда Ким Кардашијан која се трудила да што више позира фотографима окренута леђима.

Ким је носила бијелу провидну хаљину с кристалима коју је дизајнирао Роберто Кавали, које је неодољиво подсјећала на хаљину коју је носила поп дива Бијонсе на једном великом догађају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана