Оне ће се забављати само с богатим момцима

Агенције
Оне ће се забављати само с богатим момцима

Полусестрама славних сестара Кардашијан, Кајли и Кендал Џенер речено је да морају врло пажљиво да бирају своје будуће момке и како емотивна компатибилност с неким једноставно није довољна. Тражи се још много тога...

Један извор за „Holiwoodlife“ тврди како је Кајли и Кендал речено како никако не смију да буду с обичним момцима. Зато је пјевач Хари Стајлс дочекан раширених руку као потенцијални дечко Кендал Џенер.

Ради се о изграђивању имена Кардашијан и то је младим сестрама јасно. Оне морају да користе своје будуће љубавне везе за изградњу своје каријере.

Управо овакво схватање је и стало на пут дугом браку њихових родитеља, Брусу и Крис. Брус је желио да воде обичан живот, али био је надјачан. Дјевојке желе да буду као своје старије полусестре Кардашијан и урадиће све шта им мајка Крис предлаже, јер је она највећим дијелом заслужна за успјех своје „омиљене” ћерке Ким.

„Да бисте се забављали са једном од сестара Џенер, прво морате да се упознате са Крис. Она је та која ће дати зелено свијетло. Крис се труди да осигура најбоље за своје младе ћерке како би оне биле успјешан наставак породице Кардашијан”, рекао је извор и додао како ти момци морају да имају много више од саме љубави према дјевојкама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана