Она је жена са највећим грудима у Европи

Агенције
Она је жена са највећим грудима у Европи

Груди јесу силиконске, али боја очију и обрва је права, а ова дама поносно каже да ће их задржати.

Њемачки модел, Мартина Биг позната по својим раскошним атрибутима шокирала је своје фанове новим "ескстремним" теном који је замјенио њену свијетлу кожу и претворио је у праву Африканку.

Мартина која тврди да има највеће груди у Европи, након бројних естетских операција одлучила се да путем ињекција добије чоколадну боју коже. И успјела је у томе!

Манекенка признаје да је користила три третмана ињекција, а веома је задовољна постигнутим резултатима.

"Свиђа ми се контраст моје плаве косе и тамног тена. Сада имам боју коже попут Африканки, иако не покушавам да будем црнкиња", изјавила је Мартина.

Ова двадесетосмогодишња манекенка признаје да изазива реакције људи гдје год да се појави, а осим шокираних погледа често је питају како је могуће да тако изгледа.

"Прво су моји фанови били иритирани, па су ме питали зашто сам то урадила? Али то је само због тога што никада прије нису видели неку бијелу дјевојку која је свој тен променила у тамни," објашњава ова дама.

Она и даље поносно описује себе као Европљанку и каже да неће промјенити боју очију или обрва, те ће ове једине природне ствари задржати на себи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана