Она је жена године: Ким Кардашијан!!!

Агенције
Она је жена године: Ким Кардашијан!!!

Ријалити звијезда Ким Кардашијан проглашена је женом године према избору магазина "GQ", а својим стајлингом свакако се највише истакла на синоћној додјели награда.

У друштву супруга Кање Веста, који није скидао руке с ње, звијезда је примила награду за жену године од уредника магазина Дилана Џонса. Ипак, уредник је направио грешку и није навео њено ново презиме, што је Ким уредно исправила.

"Ким Кардашијан Вест. Желим да се захвалим магазину ’GQ’ што су ме прогласили женом године, као и мом супругу који сваки дан чини да се осјећам тако", рекла је у захвалници.

Главни и одговорни уредник магазина жену године представио је с великим одушевљењем и назвао је најпознатијом женом на свијету.

"Она је једноставно најпознатија жена на свијету. Краљица друштвених мрежа и телевизије. Удајом за Кање Веста у мају постала је и дио свјетске елите. Она је позната као Coca-cola... Жена године је Ким Кардашијан"

Иако нису познати критеријуми по којима се бирала жена године многи се нису сложили са овогодишњим избором не сматрајући да Ким заслужује ову титулу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана