Она је вратила секс у свијет моде

Aгенције
Она је вратила секс у свијет моде

Двадесетједногодишња манекенка Кејт Аптон, за којом је полудео цио свијет, проглашена је моделом године на додели "Annual Style Awards ".

Награда, коју су својевремено освајале Кејт Мос и Жизел Бундшен отишла је у руке заносне Кејт Аптон за коју многи кажу да је вратила "секс у свијет моде".

Љепотица, која је за само двије године стекла свјетску славу откако се појавила на насловници магазина "Sports Illustrated", успjела је да разбије тренд мршавих манекенки и подсjети нас како нормална жена треба да изгледа, а њене насловне стране сматрају се колекционарским предметима.

О ванвременској љепоти Кејт Аптон свједочи и насловна страна америчког "Вога" и простор који јој је чувена Ана Винтур пружила.

Међутим, једино коме се Кејт није допала јесте компанија "Victoria's Secret". Њу су челници ове куће карактерисали као "жену фудбалера и припросту дjевојку" и "изблајхану плавушу са лицем које свако може да купи за мало пара". Шта се у међувремену променило, будући да се Кејт касније ипак нашла у њиховом каталогу, не знамо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана