Она је најпопуларнија особа на Инстаграму

Агенције
Она је најпопуларнија особа на Инстаграму

Инстаграм је објавио листу десет најпопуларнијих особа на овој друштвеној мрежи.

Сасвим очекивано, прво мјесто припало је краљици друштвених мрежа Селени Гомез, која се већ годинама налази у врху листе најпопуларнијих особа на Инстаграму.


Младу пјевачицу и глумицу на овој мрежи прати чак 130 милиона људи. Дизнијева звијезда, како је често зову, на Инстаграму редовно објављује интимне фотографије из свог живота, са пријатељима и породицом, али и обавијештења о новим пројектима.

Друго мјесто заузела је њена колегиница, пјевачица Аријана Гранде. Двадесетчетворогодишња Аријана је миљеница тинејџерки из цијелог свијета, а успјела је да стекне праву армију фанова, чак 115 милиона на Инстаграму.

Трећа звијезда Инстаграма је Кристијано Роналдо, са 115 милиона, док су четврто и пето мјесто заузеле поп јпевачице Бијонсе (108 милиона) и Тејлор Свит (104 милиона).

Ким Кардашијан такође има 104 милиона пратилаца, те заузима шјесто мјесто на листи најпопуларнијих особа на Инстаграму, а прати је њена сестра Кајли Кардашијан која има 99,6 милиона пратилаца.

Посљедња три на листи заузеле су три велике звијезде. Осмо мјесто припало је Двејну Џонсону, глумцу кога на Инстаграму прати 96,2 милиона људи, девето Џастину Биберу са 94,1 милионом пратилаца и посљедње Кендал Џенер, манекенки коју прати 85 милиона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана