Она је доказ да сексепил нема рок трајања

Aгенције
Она је доказ да сексепил нема рок трајања

Модна кућа Америцан Аппарел одлучила је да прекрши правило ангажовања младих модела у својим кампањама, па су за своју нову линију доњег веша ангажовали шездесетдвогодишњу манекенку.

Фотографију Џеки Ошугарси модна кућа објавила је на Фејсбуку уз коментар: "Сексепил нема рок трајања"

Да ова прича буде занимљивија шездесетдвогодишња Џеки манекенством се бави само три године, а све је почело када ју је један модни агент примјетио у њујоршком ресторану.

"Толико пута сам читала да је посао модела у најмању руку грозан. Мени је био занимљив и креативан. Захтјевао је много енергије и способности да комуницирате без ријечи. Није то било велико снимање са пуно људи који галаме около и помажу вам. Била је ту само фотографкиња Марша са својом фотоапаратом, тако да је било врло интимно", каже Џеки.

Такође, и фанови на Фејсбуку су одлуку модне куће да ангажује Џеки дочекали с одушевљењем. Многи су им честитали и коментарисали да желе да виде више таквих модела.

"Надам се да ћу и ја бити овако лијепа кад остарим", био је један од коментара.

Иначе, ово није први пут да је модна кућа Америцан Аппарел одлучила да прекрши "норме". Прије само пар недјеља су у излог своје продавнице у Њујорку поставили лутке са видљивим стидним длакама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана