Она је била прва љубав Новака Ђоковића!

GS
Foto: Instagram

Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић већ годинама ужћива у љубави са супругом Јеленом. Пар се вјенчао 20214. године након дужег забављања, а прије него што је упознао Јелену, Новак је био у љубави са Лидијом Поповић.

Било је то прије него што је српски тенисер постао планетарно популаран и најбољи на свијету у овом спорту, а Новакова каријера је и пресудила љубави. Недуго након прекида са Лидијом, Новак је започео везу са Јеленом која му је данас супруга.

Међутим, и Лидија Поповић је данас дио јавне сцене. Познат је ди-џеј, наступа под именом Лејди Ли и на друштвеној мрежи Инстаграм има преко 400.000 пратилаца. Прије две године је Лејди Ли имала више од 80 иностраних наступа, највише на простору Азије, а од једног наводно заради и 30.000 евра.

Лидију зову и "српска Џеј Ло", а у једном од интервјуа открила каква је била веза са Ђоковићем.

- Новак је предиван у сваком смислу те речи. То што смо ми имали остаје у далекој прошлости, а ја о њему имам само речи хвале - рекла је Лидија за домаће медије својевремено.

Нама су се путеви разишли, у томе нема ничег лошег, а данас се не чујемо. Свако има своју каријеру, нон-стоп смо на ногама, али се свакако радо сетим тог периода, волим да памтим лепе ствари - додала је, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана