Он је најбољи кошаркаш на свијету, али још је бољи муж: Ево шта је Јокић урадио за своју жену

ГС
Он је најбољи кошаркаш на свијету, али још је бољи муж: Ево шта је Јокић урадио за своју жену

Најбољи кошаркаш планете, Никола Јокић, врхунски је спортиста, али и муж. Наиме, он већ дуго на патикама носи бурму како би и на терену уз њега била супруга Наталија. Сада је отишао корак даље у договору са произвођачем спортске опреме направио је гест ком се диве све жене.

Недавно је Јокић промијенио спонзора и сада сарађује са једном кинеском компанијом. Она му је направила посебан детаљ на патикама, на језику пише Наталија црвеним, а Никола зеленим словима, између имена нацртано је испреплетано прстење. Чак је направљен посебан џеп у који стаје прстен, који је до сада Никола везивао за пертлу.

Недавно је Денвер за који игра наш кошаркаш режирао својеврсно изненађење Николи када је постао МВП. У једном видеу најављено је да ће Јокић бити награђен трећом МВП наградом, што је изазвало велико одушевљење међу његовим навијачима, а учествовали су осим самог Јокића, и чланови његове породице, као и блиски пријатељи, који су постављали разна питања.

Једно од најдуховитијих питања стигло је од Јокићеве супруге Наталије, које је гласило:

Да ли се сјећаш када си донио прву награду кући? Витрина је дјеловала празно. Љубазно сам те замолила да донесеш још ствари да би изгледала пуније, а сада немамо простора. Гдје мислиш да би требало да ставимо трећу МВП награду? Вјерујем да ћемо наћи неко мјесто.

Никола и Наталија су у септембру 2022. су постали родитељи ћеркице Огњене, а сада очекују друго дјете, ово је само додатно учврстило њихову љубав која траје још од средњошколских дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана