Она је била најзгоднија Београђанка, а он највећи заводник: Посветио јој велики хит, па га ухватила са другом у кревету

Г.С.
Foto: Инстаграм

Горан Милошевић важио је за најпожељнијег мушкарца 80-их, а Јелена Тинска за једну од најлепших Београђанки. Није требало дуго да између њих двоје плане љубав о којој се и данас прича.

Били су практично нераздвојни током годину дана забављања, иако је Јелени лептириће смиривала чињеница да је у том тренутку увелико мајка двоје дјеце. 

Били су пар за којим су сви уздисали, били су као на филму. Јелена је тада и сама била дио рок састава „Лутка“ у којем је била вокал, па су Горан и она веома често пјевали једно другом, возили су се кроз центар Београда на Горановом мотору и били предмет зависти свих оних који маштају о таквој љубави.

Горан је живио са оцем који је често био одсутан због посла, а Јелена са својом мајком и двоје мале дјеце. Вријеме су проводили у његовој кући, виђали се ноћу, а она је ујутру трчала код деце да их спреми за школу док ју је он чекао у оближњем кафеу. Када дјеца оду у школу, враћали су се код њега и спавали до поднева.

 

Међутим, њихова љубавна прича није имала срећан крај. Наиме, Јелена је Горана затекла у кревету са другом женом и тада се све срушило, преноси Курир.

„То је само стјуардеса која је овде преспавала, девојка мог друга, директора аеродрома“, - правдао се Горан Јелени, међутим, умјесто да му повјерује, сервирала им је филмску освету. Спавала је управо с тим другом чија је дјевојка наводно била стјуардеса, а одмах након тога покупила се и с другарицом отишла пут Новог Сада. Међутим, није јој то било довољно, морало је Горана још да боли, макар упола колико је бољело њу.

 

Из освете се чак и удала, за сликара Мићу Узелца. Али, колико трају односи настали из било чега осим љубави? Наравно, већ наредног мјесеца Јелена је тражила развод и тако вјероватно оборила некакав рекорд, макар на овим нашим просторима.

Пјесму „Ти само буди довољно далеко“ је посветио управо њој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана