Он ће бити нови Џејмс Бонд?

ГС
Foto: Aгенције

Глумац Џејми Дорнан, звијезда филма "Педесет нијанси сиве", проговорио је о потенцијалном преузимању жељене улоге Џејмса Бонда.

Он је признао да је помало забринут због коментара јавности и поменуо свог колегу и пријатеља Роберта Патинсона

- Предрасуде су једна од највећих болести наше културе, посебно у нашем послу. Сјетите се само реакција које су услиједиле након што је Роб добио улогу, тако да је 90 одсто њих било негативно - рекао је Џејми у интервјуу за Есквајер.

- Слично је било када је Данијел Крејг добио улогу Џејмса Бонда - мислим, коментари су били 100 одсто негативни. Веома је узнемирујуће видјети колико је људи бијесно на глумце. И шта се онда догодило? Данијел Крејг је био бриљантан и то је промијенило читаву Бондову енергију. Тако да се свим заговорницима допада оно што је Роб урадио са Бетменом - додао је он.

Дорнан не крије да је узбуђен због могућности да се нађе у улози Џејмса Бонда. Према спекулацијама страних медија, он се наводно за ову улогу бори са Идрисом Елбом и Двејном Џонсоном.

- Веома је узбудљиво бити у конкуренцији за такву улогу. Ако боље погледате профиле који стоје иза улоге Бонда, то су углавном глумци који стоје иза неколико сјајних пројеката - рекао је Џејми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана