Омиљени Николин коњ отишао у пензију: Ево ко је сада главни тркач и главни Јокићев адут

ГС
Омиљени Николин коњ отишао у пензију: Ево ко је сада главни тркач и главни Јокићев адут

СОМБОР – Никола Јокич је завршио своју сезону у НБА лиги бар за ову годину и то на најљепши могући начин -освојио је НБА титулу, прву у историји Денвер Нагетса, а себе је уписао на листу “бесмртних” који су се докопали прстена намијењеног победнику, али и титуле МВП-ја у финалу.

Већ послије финалне утакмице је рекао да једва чека да дође у Србију, а није могао одабрати прави моменат. По доласку у земњу одмах се запутио и пут Сомбора да се препусти и својој највећој љубави - коњима.

У Сомбору се баш ове недјеље одржава традиционални “Пехар града Сомбора”, а трци ће присуствовати Никола Јокић са својим “мезимцем”, преноси Телеграфа.

Уз звуке Звонка Богдана са разгласа, гужве, која се полако ствара на улазу у хиподром и џокеја који се са својим мезимцима лагано “загријавајувају” обављају се последње припреме за почетак Тркачког дана на хиподрому у Сомбору.

Гужва, никад већа - сви чекају спектакл, али и Николу који ће коначно бити са својим мезимцима.

Коњичке трке је посљедњих година прославио је  баш Јокић, а његово грло Dream Catcher, по којем је и штала добила име постало је права свjетска звijезда.

Ипак, чувени коњић отишао је у пензију, како сазнаје Телеграф. Dream Catcher је сада мезимац породице, а нови тркачки адут је Brenno Laumar. Он ће се такмичити у 22.  трци за “Пехар града Сомбора”. То је трка намијењена за сва грла од три године и старија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана