Олмедо и Меси у борби против дроге

Глас Српске
Олмедо и Меси у борби против дроге

Кандидат за гувернера једне удаљене провинције у Aргентини искористио је слику са најбољим фудбалером свијета Лионелом Месијем да би се приближио бирачима па сад мора на суд.

Питање је како је извјесни Aлфредо Олмедо успио да се слика са Месијем. То се десило када је велика група навијача зауставила Лиа на аеродрому па се он као Дједа Мраз руковао и сликао са неколико људи. Међу срећницима је био и аргентински конгресмен Олмедо, који се сада кандидовао за гувернера Салте, сјеверозападне провинције далеко од Буенос Aјреса. Ради се о једном од најнеразвијених дијелова земље. Олмедо је искористио слику са Месијем за пропагандни плакат на коме пише "да спорту и здравој омладини, не дрогама". Иначе, познат је као конзервативац, огорчени противник геј популације, али је непопуларан међу младима јер се залаже за враћање обавезне војне службе тврдећи да би то дисциплиновало неморалну омладину.

Месијеви адвокати се преузели ствар у своје руке па је Олмедо завршио на суду.

"Меси нема појма ко је тај човек, не познаје људе са којима се слика по аеродромима. У сваком случају не подржава ниједног кандидата и не жели да се на такав начин неко користи његовим именом", саопштили су Леови адвокати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана