Оља пориче сваку везу са пороцима

Глас Српске
Оља пориче сваку везу са пороцима

Пошто је ових дана поново актуелан видео-клип на којем манекенка Оља Црногорац изводи стриптиз, повела се и полемика о томе да ли се на снимку види и дрога која је у "линијама" на столу… Неки рекоше јесте, неки рекоше није… Оља каже да је оно што се види на њеном старом приватном видео-снимку било једно весело вече са драгим другарицама и потпуна "опуштенција".

- Десило се шта се десило и наравно да нисам најсрећнија што је видео доспео у јавност. Aли живот иде даље. Нисам најсрећнија, али се и не стидим. Много улажем у своје тело, пазим шта једем, редовно вежбам, не пијем и не пушим, а камоли да користим дрогу. Уосталом, то сви моји пријатељи знају - каже Оља и додаје да је једино брине темпирање поновног лансирања овог видеа с одличним резултатима њене агенције за моделе и идиотске инсинуације о дроги.

- Брине ме да то није део подлог плана неког коме се не свиђа да има квалитетну конкуренцију - истиче згодна манекенка и додаје да је некоме много засметало константно појављивање њене модне агенције у медијима у најбољем свјетлу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана