Оља Црногорац у вези са хотелијером

Глас Српске
Оља Црногорац у вези са хотелијером

Када се манекенка Оља Црногорац недавно похвалила својим луксузним љетовањем у Aнталији и обиласцима несвакидашњих ресторана, прећутала је само један детаљ, податак с ким је боравила у Турској.

Ријеч је о једном одлично ситуираном хотелијеру, који се у посљедње вријеме труди да испуни сваку жељу љепотице. Према тој причи, њих двоје су недавно боравили у једном од најбољих хотела у Турској "Aдам и Ева", а фотографије са овог одмора је и сама Оља подијелила са својим пријатељима на "Фејсбуку".

- Оља се поново заљубила. Њен нови изабраник је један господин, власник престижног хотела у Београду. Иако се већ дуго познају, тек недавно су упловили у романсу, а лепа манекенка се похвалила својим пријатељима да јој драги буквално скида звезде са неба - прича добро обавијештени извор близак Црногорчевој и додаје да је новопечени пар своју љубав учврстио на недавном љетовању у Турској:

- Идеја да са својим новим момком проведе неколико незаборавних дана у Aнталији веома се свидјела Ољи, тако да се уопште није премишљала када јој је понудио да мало збришу из града - закључује добро обавијештени извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана