Oливиа Вајлд открила тајну савршеног изгледа

elle.rs
Oливиа Вајлд открила тајну савршеног изгледа

Америчка глумица је у интервју за магазин "People" признала да је опсjеднута обликовањем обрва оловком као и да често исту ту оловку користи за исцртавање лажних пијега.

Двадесетдеветогодишња филмска звијезда сматра да изглед обрва може и те како да промјени комплетан изглед лица, а пошто је наследила "луде", шиљасте обрве, већ годинама их обликује с оловком за обрве.

"Када умијем лице, моје обрве изгледају ужасно. Као да су "ђаволске", али сви у мојој породици имају такве обрве. Зато сам почела да их обликујем с оловком и постала сам прави експерт за то."

Заносна глумица, која важи за једну од најљепших жена на свијету је годинама покушавала да има обрве налик Кејт Мос која има свијетле, танке обрве, али пошто јој се није свидио такав изглед, одустала је и почела да исцртава. Оливиа је такође у разговору за магазин "People" открила да обожава понекад да исцрта лажне пијеге.

"Мислим да је то баш супер трик, а чини ми се да ријетко који шминкер то практикује. Када ставите неки пудер, или подлогу, губите тај природан изглед, па с лажним пијегама можете да камуфлирате све, односно да изгледате као да немате шминку", закључила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана