"ОК Фест" испунио очекивања, припреме за следећи у току

Радмила Ђевић
"ОК Фест" испунио очекивања, припреме за следећи у току

Многобројна овогодишња публика имала је прилику да ужива у наступима познатих бендова као што су "Гоблини", "Бркови", "Пипс, чипс и видеоклипс", "Партибрејкерс", а највећа звијезда свакако је било шкотски бенд "Франц Фердинанд".

Љубитељи одличне забаве, дружења и адреналинског доживљаја и наредне године биће у прилици да уживају у јединственој "ОК авантури" и то 17, 18. и 19. јула, када их на Тјентишту очекује седмо издање "Нектар ОК феста", а како је било на овогодишњем издању можете погледати на званичном афтермувију који су објавили организатори.

"ОК тим" у сарадњи са партнерима интензивно ради на припреми програма и пратећих садржаја како би вјерна "ОК публика" и наредне године уживала како у музичком дијелу програма, тако и у свим оним активностима и садржајима које им нуди једна од засигурно најљепших дестинација у овом дијелу Европе - Национални парк Сутјеска.

"Уколико још нисте имали прилику да заједно са нама уживате у магији Националног парка Сутјеска, свим природним љепотама и културно-историјским вриједностима које овај простор нуди, не оклијевајте за наредну годину. "Нектар ОК фест" вам и овај пут обећава много добре забаве, љубави и позитивне енергије"наводи се у саопштењу "ОК тима".

Организатори су навели да су у претходним годинама изградили повјерење и подршку највјерније фестивалске "ОК публике", те да са новим садржајима, програмом, и јединственошћу овог простора који многе оставља без даха, заслужује повјерење нових посјетилаца, који долазе из регије, Европе и свијета. Подсјетили су да је овогодишњи, шести "Нектар ОК фест" који је одржан од 12. до 14. јула на Тјентишу, протекао у најбољој атмосфери која је одушевила и посјетиоце и извођаче.

Многобројна овогодишња публика имала је прилику да ужива у наступима познатих бендова као што су "Гоблини", "Бркови", "Пипс, чипс и видеоклипс", "Партибрејкерс", а највећа звијезда свакако је било шкотски бенд "Франц Фердинанд". Осим музичког програма, одржане су и промоције књига, филмске пројекције, рафтинг авантуру ријеком Таром, планинарске шетње и посјета неким од најљепших видиковаца у националном парку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана