Огњеновић и Данило Икодиновић: Нова веза послије раскида

Агенције
Огњеновић и Данило Икодиновић: Нова веза послије раскида

Београд - Након што је прије више од пола године прекинула везу са кошаркашем Милошем Теодосићем, атрактивна одбојкашица Маја Огњеновић упловила је у романсу са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем

Иако је у једном тренутку њихова љубав личила на праву бајку, спортско-емотивни пар одбојкашица Маја Огњеновић (28) и кошаркаш Милош Теодосић (26) растали су се крајем прошле године остављајући иза себе посљедњу наду о помирењу.

Од тренутка када су се 2008. године упознали и завољели, успијевали су да надомјесте честа одсуства и удаљеност, али у једном тренутку њихов однос није могао да поднесе још један компромис, па су одлучили да се растану.

Медији су након раскида славног спортисту доводили у везу и са манекенком Јеленом Кувељић која је доспјела у жижу интересовања јавности као наводни разлог због кога су голман Партизана Владимир Стојковић и његова супруга Бојана били на корак од развода.

О Мајином емотивном животу након раскида знало се врло мало, или ни толико, све до прошле седмице када је одбојкашица виђена у престоничком ресторану „Запата“ и то са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем (36).

Новопечени пар провео је угодно поподне у локалу, а нису се обазирали на погледе других гостију, већ су се опуштено држали за руке и обасипали једно друго пољупцима.

- Због свега што се у претходним месецима дешавало у мом животу, ни сада не желим ништа да коментаришем. Надам се да ме разумете - рекла је Маја за „Стори“ не желећи да открије детаље своје романсе са Икодиновићем.

Одбојкашица никада није крила ријечи хвале за вољеног спортисту, а када са својим другарицама борави у престоници чест је гост и Данилове кафане „Тако је суђено на Новом Београду, гдје ужива у проводу до касно у ноћ.

С обзиром на то да још не жели да коментарише свој однос са бившим мужем Наташе Беквалац, вјероватно препуштају времену да покаже колико је њихова веза јака. А одговоре на питања да ли је ова романса кратког даха или ће бивши спортиста и одбојкашка репрезентативка једно у другом препознати истинске емотивне партнере, донијеће љето које је пред нама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана