Огласио се први муж преминуле Шенон Доерти: Била је мој анђео чувар

Г.С.
Огласио се први муж преминуле Шенон Доерти: Била је мој анђео чувар

Први супруг Шенон Доерти, Ешли Хамилтон, одао је почаст покојној глумици након што је преминула у 53. години.

- Шенон није била само моја жена, она је била и мој анђео чувар - рекао је 49-годишњи глумац и комичар у изјави за „The Post“ у уторак.

Доерти се удала за Хамилтона, сина глумаца Џорџа Хамилтона и Алане Колинс, у октобру 1993. Развели су се 1994. године.

- Иако ствари не иду увијек онако како се надамо да хоćе, стајала је уз мене у неким од мојих најмрачнијих тренутака. Моја љубав и дивљење према њој трајали су много дуже од нашег краткотрајног брака. Гледање њене борбе против те ужасне болести са таквим стоицизмом било је инспиративно за многе, али још више за мене пошто сам преживио рак. Још један болан подсјетник колико је живот заиста кратак. Жао ми је што нисам пружио руку током њене храбре битке, умјесто тога да јој дам милост и простор. Свет је изгубио слободоумну душу и моје срце пати за њом и за све оне који су је вољели. Нека почива у миру.

Доерти је у суботу изгубила битку са раком дојке.

Након развода од Хамилтона, Шенон се удала за покераша Рика Саломона 2002. Међутим, њихов брак је поништен само девет мјесеци касније.

Доерти се касније удала за фотографа Курта Исвариенка 2011. Она је поднијела захтјев за развод од Исвариенка у априлу 2023. након навода да ју је варао, што је он негирао. Пристала је да оконча њихов развод дан пре него што је умрла.

Шенон је у јануару у свом подкасту „Let’s Be Clear“ причала о свом браку са Хамилтоном. Рекла је свом госту, бившем колеги из серије „90210“ Џејсону Пристлију, да је ужасна веза довела до тога да је морала да прекине снимање серије „Чари“ у четвртој сезони.

- Пре моје последње сезоне, била сам у заиста ужасном браку и у том браку су се дешавале ствари које су ми отежале да стално долазим на вријеме на посао- И знам да је то постао велики проблем за вас остале, јер како би требало да буде, јер ако су сви остали на вријеме, а ви чекате једну особу, то је лоше. То није била ничија одговорност осим моја.

Такође је рекла да би волела да је била транспарентнија са глумцима и екипом и да је признала да јој је тата болестан и да се Хамилтон бори са озбиљним проблемом са дрогом.

- Нисам чак ни хтјела да изађем из куćе јер сам се уплашила да ćе отиćи по дрогу - објаснила је глумица.

Хамилтон је 2016. говорио за „Пеопле“ о својим проблемима са дрогом и рекао да му је отац помогао у томе, преноси Она.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана