Огласио се муж Бланке Влашић након скандала: Људи праве грешке, ја први! (ВИДЕО)

Мондо
Foto: Инстаграм

МИНХЕН- Велики скандал је избио када је познати белгијски новинар Рубен Ван Гухт говорио о мечу Белгија-Румунија на Еуро 2024.

Он се у програм јавио из своје хотелске собе, а то би могло да му доведе у питање брак са познатом хрватском атлетичарком Бланком Влашић. 

Разлог за то је што су се у току видео позива у позадини видјеле женске ноге које је он некако пробао да сакрије, али није успио. 

Погледајте тај видео снимак:

Сада се огласио и упркос афери која је избила он није хтио да се повуче са сцене. Након пораза Холандије од Аустрије и говорио је о томе да је атмосфера међу играчима јако лоша. Ипак његова посљедња реченица је протумачена као и осврт на личну ситуацију.

"Видио сам да је расположење у свлачионицама као на сахрани. Неслужбено сам разговарао с играчима, били су заиста узрујани. Није било еуфорије након утакмице иако је требало бити, ипак су се квалификовали за нокаут фазу. Јер људскост заслужује своје мјесто. Људи смо. И играчи су људи. Не морамо да будемо савршени", рекао је он.

Ипак, када је на друштвеним мрежама избацио слику себе са терена послије меча Аустрије и Холандије дефинитивно је осим о игри репрезентације Холандије говорио и о својој породичној ситуацији.  

"Као што сам раније причао, свашта може да се деси. Један дан није исти као други. Људи су људи. Људи нису добри свакога дана и људи праве грешке. Прво ја, а онда играчи, сви ми. Свима је јасно да је ово био паклен меч, чак и фудбалери. И пораз може да се деси. Какво би бојно поље било би све узели да процјењујемо по једном лошем дану. Квалификовали смо се и ја сам и даље срећан због тога. Надам се да су и навијачи. Жеља да се има "најбоље мишљење" је нажалост и даље тренд у свим сферама друштва. Ја нисам фан тога. Ја налазим да су нијансе јако битне и борићу се за то. А сада Француска! Хајде да сви уживамо у животу", написао је он.

Бланка Влашић је 2022. године родила сина Монда, а исте године се удала за Рубена Ван Гухта. Видјећемо да ли ће овај скандал утицати на њихову везу и брак. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана