Огласио се менаџер "Рибље чорбе": Бора се јуначки бори

GS
Foto: Facebook

Рок музичар Бора Ђорђевић, који се већ десетак дана налази у Клиничко-болничком центру у Љубљани, због компликација узрокованих хронично опструктивном болешћу плућа (ХОБП), води најтежу битку у животу.

Као што је увијек важио за великог борца, пјевач рок групе "Рибља чорба" не предаје се ни сада. Он је у суботу интубиран и прикључен на респиратор, али борба љекара се наставља даноноћно.

"Лекари дају све од себе да се Борино здравствено стање побољша, посебно бубрези и јетра", каже за "Новости" менаџер "Рибље чорбе" Бане Обрадовић.

"Добија одговарајуће терапије. Бора се бори јуначки. Појављују се и неки написи, посебно на друштвеним мрежама, који су злонамерни, што у овим тренуцима, када се једна легенда бори за живот, није коректно и није људски. Породица се не оглашава, јер осим овога што је изнето, нема више шта да се каже. Сви чекамо добре вести", додаје он.

Добрим вијестима се надају и Борини обожаваоци из цијеле бивше Југославије, пријатељи и колеге, и вјерујемо да ће и овога пута бити јачи од болести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана