Огласила се Северина након хапшења: Нећу ово поновити

ГС
Огласила се Северина након хапшења: Нећу ово поновити

БЕОГРАД - Северина Којић прекршила је синоћ полицијски час у Београду.

Медији у Србији наводе да се она била посвађала с мужем Игором Којићем, и да је онда истрчала на улицу и тако прекршила полицијски час.

Северина је након почетног шока и изласка из полицијске станице све објаснила. 

- По налогу дежурног судије за прекршаје, бићу процесуирана у скраћеном поступку. За кршење полицијског сата, код судије за прекршаје предвиђена је новчана казна у износу од 50.000 до 150.000 динара. Уколико будем поновила овај прекршај чека ме казна затвора. До тога неће доћи засигурно -  рекла је пјевачица. 

Северина је заустављена  синоћ око 21 сат у близини Тржног центра Оков у  Београду.

''Северина се синоћ паковала, будући да данас креће за Загреб и изашла је аутом изван куће, не размишљајући о полицијском сату. Признат ће прекршај и платит ће новчану казну. Након мјесец непланираног боравка у Београду, у ишчекивању сусрета са сином, није ни чудо да је изгубила из вида строга ограничења кретања у Србији која у Хрватској не постоје, а Србија се с тим први пут сусреће”, рекао је њен агент за односе са јавношћу Давор Гргин.

Према његовим ријечима, јуче је, након 32 дана, прије повратка у Загреб, Милан Поповић коначно допустио Северини да види сина на 15 минута.

“Како и Поповић и њихов заједнички син имају србијанско држављанство, остала је дан дуже у Београду, да буде сигурна да је Поповић вратио дијете у Загреб, јер она не би могла назад у Србију, а њему није вјеровала, зато што је на све могуће начине спречавао да види дијете, опструирао повратак у Загреб, не пристајући да се дијете врати у Хрватску с мајком и проведе обавезну самоизолацију од 14 дана у Хрватској с мајком коју није видио више од мјесец”, истакао је Гргин.

Иначе, Северина је само дан прије привођења позвала оне који је прате на друштвеним мрежама да остану у својим кућама.

“Слатки снови”, написала је пјевачица на Инстаграму и свима поручила да буду у изолацији.

(Klix.ba, Avaz.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана