Огласила се након што је њен дечко признао да је искориштава

Агенције
Огласила се након што је њен дечко признао да је искориштава

Познати репер који се забавља са ријалити звијездом Клое Кардашијан, Френч Монтана је сада и јавно признао да њихову везу користи како би стекао популарност.

У недавном интервјуу за музички магазин “Billboard” репер Френч Монтана је рекао како ће веза са Клое Кардашијан заправо одлично послужити да му донесе славу и популарност, а након те изјаве огласила се и Клое.

“Желим да искористим нашу везу како бих стекао још више обожаватеља. Надам се да ћу успијети у томе и да ћу се повезати са још више људи”, рекао је репер.

Ипак, многи фанови његове дјевојке нису баш најбоље протумачили искрену изјаву те су се огласили путем друштвене мреже Твитер, што је урадила и Клое.

“Смијешно ми је, али и забавно што сви мисле да ја то нисам приметила. Наравно да сам одмах схватила да он користи везу како би стекао још више популарности, али ме једноставно није брига за то”, рекла је ријалити звијезда.

Иначе, репер се недавно појавио у породичном ријалитију “The Keeping With The Kadashians ” када је први пут упознао Ким Кардашијан која је том приликом пред камерама рекла : “Баш су слатки заједно. Он је тако нежан према њој”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана