Огласила се дизајнерка о афери са Ријаниним момком: Не треба објашњавати

Г.С.
Огласила се дизајнерка о афери са Ријаниним момком: Не треба објашњавати

Дизајнерка Амина Муади демантовала је наводе да је имала аферу са репером АСАП Рокијем, који чека бебу са пјевачицом Ријаном.

"Увијек сам мислила да неутемељену лаж која се шири друштвеним мрежама не треба објашњавати, посебно ону која је толико подла. Прво сам претпостављала да нико неће озбиљно схватити овај злонамјерни трач", написала је она на свом Инстаграм профилу.

Она је додала да су је у протекла 24 сата подсјетили да "живимо у друштву у којем људи тако брзо почињу да причају о нечему, без обзира на чињенице и да нема граница".

"Границе не постоје ни у периоду који би требало да буде један од најљепших у нечијем животу. Мораола сам да се огласим јер ово није директно упућено само мени, већ и људима које поштујем и волим. Док Рири наставља да ужива у трудноћи и да се фантастично облачи, враћам се на посао и желим вам свима диван ускршњи викенд", закључила је она.

Подсјетимо, инфлуенсер и модни коментатор Луис Пизано објавио је на Твитеру да је Ријана напустила АСАП Рокија након што га је ухватила да је вара са Амином.

Славни пар се још није званично огласио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана