Одржана модна ревија у Меркатор центру

Глас Српске
Одржана модна ревија у Меркатор центру

"Меркатор центар" у Бањалуци у петак увече је организовао модну ревију колекције "Љето 2011", на којој су посјетиоцима представили моделе из своје понуде.

Међу модним маркама чији модели су представљени купцима биле су "Модиана", "Tiffany", "Osray", "Тодор", "Јувента", "Интерспорт", "Six", "Iana" и "Caprisa".

Послије ревије, која је привукла велики број посјетилаца, "Меркатор" је за своје купце уприличио "ноћну куповину" из понуде трговина "Меркатор центра", са попустом на одређене артикле и до 50 одсто.

- "Меркатор центар" је током двије године пословања по четврти пут организовао мултибренд модну ревију. Ноћни шопинг, који је донио 50 одсто попуста, привукао је многе купце и можемо рећи да су ова модна ревија и акција били успјешни - истакла је Татјана Раковић, шеф Службе за односе с јавношћу "Меркатор центра" у Бањалуци.

Она је истакла да је на модној ревији први пут представљена колекција љетног текстила из понуде "Хипермаркета", у којој су се нашли купаћи костими, пешкири и други модни додаци, потребни за одлазак на плажу.

- Током мултибренд модне ревије, која је и ове године реализована у сарадњи са сарајевском модном агенцијом "Abc models", приказано је 128 модела из 30 продавница које послују у овом центру - истакла је Раковићева.

Током ревије мали манекени представили су моделе за најмлађе, што је изазвало посебну пажњу публике.

Посебан угођај купцима и посјетиоцима пружио је и бенд "Ларго", који је током вечери наступао у "Сантана" бару.

У периоду од 20 до 23 часа, колико је трајала "ноћна куповина", кроз бутике и "Хипермаркет" овог центра прошло је преко хиљаду људи.

У богатој понуди обуће и одјеће, снижене и прилагођене могућностима купаца, свако је пронашао понешто за себе, а највећа гужва била је у бутицима робе намијењене женској популацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана