Одрина Патриџ има купаћи „за сва годишња доба ФОТО

Агенције
Одрина Патриџ има купаћи „за сва годишња доба ФОТО

Лос Анђелес - Лијепа Одрина Патриџ пронашла је адекватан купаћи костим за сваки мјесец 2013. године, а затим неке од фотографија на којима демонстрира како се носе несебично подијелила са јавношћу у форми календара, преносе агенције.

Одлика сваког мјесеца у години - неиздржива врелина!

Телевизијска звијезда, глумица и модел Одрина Патриџ одлучила је да обрадује своје обожаваоце не само за Нову годину, већ цијелу 2013. годину сликајући се за календар у текстилно минималистичком стилу.

Љепотица је сваки мјесец у години илустровала посебним купаћим костимом.

Да је Патриџова у одличној форми, да се закључити и по једном летимичном погледу на фотографије, јер не постоји модел костима који јој није поласкао фигури.

Упркос чињеници да је већина модела једнодјелна, не може се рећи да су скромни и затворени.

Упадљивих боја, са додатком металних копчи и ланаца, иако из једног дијела, костими су лукаво изрезани тако да откривају скоро као и бикини.

Окружена палмама и тропским растињем, увијек у близини водене површине или нечега што рефлектује свјетлост на њено витко тијело, Одрина диже температуру посматрача и фотографијама које у календару прате хладније мјесеце.

Бивша учесница ријалити шоу-програма The Hills, и глумица у последњем дијелу Мрак филма активна је и као модел, па је због професионалних обавеза приватни живот на чекању.

- Када сте у ријалитију, константно сте окружени камерама. Толико се концентришете да све вријеме дајете свој максимум, да готово увијек веза испашта - навела је Одрина.

Тренутно је у вези са бициклистом настројеном ка „Бе-Ем-Икс" моделима, Коријем Боаном, са којим се, управо због каријере и притиска, растајала и мирила више пута током година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана