Одиграо посљедњи меч на Вимблдону, па направио дијете у ресторану: Бекер проговорио о тој фамозној ноћи

ГС
Одиграо посљедњи меч на Вимблдону, па направио дијете у ресторану: Бекер проговорио о тој фамозној ноћи

Некадашњи њемачки тенисер Борис Бекер налази се у центру пажње свјетских медија због документарног филма о њему који је изашао у петак 7. априла!

У документарцу који је подијељен на два дијела Бекер прича и о сарадњи са Новаком Ђоковићем, док је посебан акценат бачен и на то што је својевремено направио дијете током секса у задњој просторији једног лондонског ресторана.
Било је то 1999. године, након што је одиграо свој посљедњи меч на Вимблдону. Тренутак интимности довео је до тога да је добио ћерку Ану.
- Желио сам да прославим са момцима то што сам одиграо посљедњи меч на Вимблдону. Славили смо, попили пар пића и налетио сам на Анђелу коју сам двије недјеље раније упознао у ресторану Нобу - рекао је Бекер и додао:

- Много ствари је речено током свих ових година. Не бих желио да улазим у детаље, али могу да  вам кажем да смо отишли у задњу собу и не, то није био орман. Он је био премали у Нобуу и било је немогуће имати било какву физичку активност. Нашли смо се, имали секс, а ја нисам имао никакав број или контакт с њом.

Права прича десила се неколико мјесеци касније, када је Бекер добио обавјештење да је Анђела трудна и да је он отац.
- Осам мјесеци касније стигао је факс. Сјећам се већине ријечи које су писале: "Можда ме се не сјећате, наш посљедњи сусрет био је прије осам мјесеци, ево мог броја, позивите ме." Нисам могао да вјерујем. Сљедеће седмице срео сам се са Анђелом у Лондону. Мислим да сам изнајмио цијели  спрат хотела. Ушла, је имала је велики капут на себи, скинула га је и видио сам да је трудна. Објаснила ми је да сам ја отац дјетета.

Потврдио је Нијемац да је тражио ДНК тест.

- Добро. Ићи ћемо код лекара и направићемо ДНК тест. Ако је беба моја, ја сам одговоран за то и побринућу се за све - рекао је Бекер, уз напомену да је раније објављено да је Ану признао 2001. године.

Бекер је претходно имао два сина са супругом коју је преварио са Анђелом. Затим је добио још једног послије Ане, са бившом супругом Шарли Керсенберг 2010. године. Тренутно је у вези са атрактивном Лили Монтеиро, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана