Одбачена кривична пријава против Северине

Г.С.
Одбачена кривична пријава против Северине

Пријава против Северине Којић због догађаја који се одиграо 10. марта прошле године када је пјевачица са супругом Игором Којићем дошла по свог сина у школу званично је одбачена.

Средином маја прошле године објављено је да је Северина Којић провела два сата на испитивању у VII полицијској станици Трешњевка због пријаве директорке основне школе “Матија Губец” Љиљане Клингер да јој је пријетила 10. марта 2020. године.

Пјевачицин адвокат Мате Матић тада је рекао како је поступак тајан и није давао изјаве, но сада се Северинина адвокатица Јасминка Билош обратила медијима и открила да је одбачена казнена пријава против Северине.

“Обавештавамо Вас да је кривична пријава против Северине Којић, ради казненог дијела претње из чл. 139. ст. 2. и 3. КЗ-а, одбачена Ријешењем Општинског државног тужилаштва од 29. јуна 2020.г под бројем КП-ДО-3339/20 'јер није утврђено постојање основане сумње да би Северина Којић на описани начин остварила обељежје пријављеног казненог дјела', поручила је адвокатица Билош.

Подсјетимо, директорка је, како су медији писали, поднијела пријаву због догађаја који се одиграо 10. марта када је пјевачица са супругом Игором Којићем дошла по свог сина у школу.

Којићу наводно учитељице нису допустиле да преузме дијете и тада им је Северина рекла да поруче директорки како ово што ради није нимало у реду те да ће се видјети на суду. Због ове изјаве, коју је директорка Клингер доживјела као прјетњу, цијели случај одлучила је да пријави полицији, наводи “Аваз”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана