Од три најбогатије разведене жене у Британији двије су с Балкана

klix.ba
Од три најбогатије разведене жене у Британији двије су с Балкана

Брак, али и развод, понекад су више него добра инвестиција и начин зараде. Удај се богато, разведи још богатије, тако данас размишљају неке жене, али и мушкарци.

Неке жене у Великој Британији, али и у другим земљама, из суднице су након развода изашле "теже" за чак неколико стотина милиона евра.

Међу три најбогатије су и двије жене пореклом с наших простора. На првом мјесту је свакако Славица Еклстон која се са цифром од 740 милиона фунти нашла на самом врху листе најбогатијих разведених жена магазина "Тајмс" , преноси "Дејли мејл".

На другом мјесту је Ирина Маландина, која се након развода од Романа Абрамовича обогатила за читавих 155 милиона фунти.

На трећем мјесту је Дијана Санела Џенкинс из Босне и Херцеговине. Која је у браку са Роџером Џенкинсом била 10 година, а након развода је добила пола његовог богатства, односно 150 милиона фунти. Богати банкар и Босанка су се развели 2011. године и свој развод су назвали најсрећнијим икада, а у медијима су наводили како су се разишли у пријатељској атмосфери те да су и даље у пријатељским односима.

На четвртом мјесту је Галина Бешарова којој је бракоразводна парница од 45 секунди донијела 100 милиона фунти. Ради се о бившој супрузи Бориса Березовског, руског тајкуна који је недавно пронађен мртав.

На петом мјесту је Беверли Черман, али цифра коју је добила износи "само" 48 милиона фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана