Од трача до истине: Журке без престанка feat. Дарко Филиповић

Глас Српске
Од трача до истине: Журке без престанка feat. Дарко Филиповић

Пјевач Дарко Филиповић је након напорне сезоне ријешио да себи обезбиједи прави одмор. Тренутно је у Охриду гдје је посљедњих неколико дана у лудом проводу са својим најбољим пријатељима, пишу медији у Србији.

- Уживам у друштву својих добрих другара, јер ретко имамо прилике да се окупимо у нормалним околностима. На некој смо врсти журке која траје без престанка. Желео сам да се лепо опустим, без притиска и сталног присуства фотографа. Могу да кажем да смо последњих неколико ноћи уживали у пићу, што је често трајало до раних јутарњих сати. Не стидим се тога, то је нормално за младе људе попут нас - рекао је Дарко.

Иако је момцима најљепше када су сами, тако да не морају да пазе шта говоре и раде, Дарко већ размишља о томе да би могао да нађе нову љубав.

- Није лако у данашње време остварити дужу и квалитетнију љубавну везу, нарочито када је неко познат. Ту се стварају проблеми које је могуће рештити само уз огромно стрпљење и одрицање, на шта многи нису спремни. Желео бих да имам неку краткотрајну летњу романсу, а о нечем трајнијем размишљаћу касније - открива млади пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана