Од трача до истине: Зорици цвијета љубав

Глас Српске
Од трача до истине: Зорици цвијета љубав

Фолк пјевачица Зорица Марковић (52) појавила се прије неку ноћ на журци у ријалитију "Парови" са својим 14 година млађим момком Јованом Ханцом, са којим је у вези већ шест мјесеци.

У почетку су се дружили са осталим гостима емисије да би потом пожељели да се осаме и отишли у собу, легли на кревет и почели да се љубе.

Често се до сада спекулисало о томе с ким је она у љубави, а овог пута пјевачица је ријешила да призна да је коначно нашла правог момка за себе.

- Истина је да имам момка. Много пута до сада сам читале приче да сам с овим или оним у вези и то су све биле измишљотине. Јован и ја смо већ дуго година пријатељи, а пре пола године упловили смо у емотивну везу. Он је рођен у Немачкој, зато има њихово презиме, али живи и ради у Србији. Лепо ми је с њим и мислим да сам заљубљена. Не верујем да ћу се поново удавати, али мислим да је Јован онај прави са којим желим да будем до краја живота - рекла је Зорица прије него што су се она и Јован покупили и отишли у непознатом правцу да наставе започето.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана