Од трача до истине: Зорица Дукић у новој вези

Глас Српске
Од трача до истине: Зорица Дукић у новој вези

Иако се већ у неколико наврата током трајања ријалити програма "Парови" могло чути да су Зорица Дукић и Милош Вуковић своју везу поставили на виши ниво, побједница овог ријалитија је, како се прича, отишла корак даље па је отпочела везу и са манекеном Младеном Радуловићем.

Наиме, како је пренио лист "Aло", Дукићева и бивши Aнабелин момак се знају из виђења одраније, а своје званично упознавање имали су послије "Парова":

- После ријалитија, Младен је послао Зорици поруку у којој јој је честитао на победи и тако је кренуло њихово дописивање, а потом излазак у град, који се врло брзо претворио у нешто више од обичног другарства. Отуд и не чуди што су недавно фотографисани заједно на хуманитарној журки у једном клубу - казао је за "Aло" извор који је инсистирао на анонимности.

Младенов коментар на цијелу причу за сада је изостао, док је Зорица била изненађена:

- Шта је ту чудно што се две јавне личности срећу?! Младена знам одраније из света моделинга, а планирамо и да радимо неке заједничке пројекте. Милош и ја смо и даље у вези и све је нормално - рекла је у једном даху Зорица Дукић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана