Од трача до истине: Жељко Самарџић тужио комшиницу

Глас Српске
Од трача до истине: Жељко Самарџић тужио комшиницу

Познати пјевач Жељко Самарџић шокирао се када је допутовао у Црну Гору и затекао комшиницу и њено цвијеће у дворишту своје породичне куће. Комшиница, иначе мјештанка, помисливши да Самарџић има већ довољно материјалних добара, па да неће правити проблем, одлучила је да сруши зид који их је дијелио и тако направи себи башту. Међутим, познати пјевач "пресавио је табак" и одлучио да ствар прослиједи суду у Подгорици, који ће одлучити о казни за присвајање туђег посједа.

- Истина је да сам приликом свог доласка у Доброту нашао срушени зид и ограду која ме је дијелила од комшинице. Од њене и моје баште направила је себи једну велику, желећи да присвоји и моју башту - прича пјевач за "Aло!" и додаје:
- Имала је неке везе у Котору, па је наводно добила папире да је то њено. Aнгажовао сам адвоката и моја комшиница је добила кривичну пријаву, тако да ће на суду морати да докаже своју истину. Ја вјерујем у правни систем Црне Горе и надам се да ће одговарати и она и они који су јој помогли у тим прљавим пословима. Све моје комшије је згрозиле чињеница да је ограда срушена у мом одсуству! - закључује Самарџић.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана