Од трача до истине: Жељко и Јована спремни за принову

Глас Српске
Од трача до истине: Жељко и Јована спремни за принову

Популарни пјевач Жељко Јоксимовић и водитељка Јована Јанковић, послије једномјесечног раскида, закључили су да су ипак суђени једно другом и да не треба да губе вријеме на свађање, већ да се посвете оном најљепшем - потомству.

Наиме, према сазнању појединих медија у Србији, њих двоје ријешили су да брже-боље реновирају Жељков стан и једну од просторија претворе у дјечију собу. За то вријеме, налазе се у Јованином стану на Врачару, гдје је водитељка живјела прије него што се преселила код свог вољеног.

Да ли су ове убрзане припреме резултат неочекиване вијести о принови, или само планирају на вријеме, за сада није познато, али могуће је да се сазна ускоро.

Подсјетимо да је Јована с којом се Жељко вјерио за Дан заљубљених, прије нешто више од мјесец, изјавила да ће свом будућем супругу родити троје дјеце.

- Са Жељком желим да имам троје деце и то три кћерке. Свадбу очекујем следеће године на Дан заљубљених јер је по старинским обичајима правило да веридба траје годину дана - рекла је Јована гостујући у емисији "Aмиџи шоу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана