Од трача до истине: Због Брене расту цијене некретнина

Глас Српске
Од трача до истине: Због Брене расту цијене некретнина

Популарна пјевачица Лепа Брена и њен супруг Боба Живојиновић недавно су списку својих некретнина придодали одлично уређен љетњиковац у мјесту Кокин Брод, који се налази на самој обали прелијепог Златарског језера, јавили су поједини медији у Србији.

Један од локалних функционера, који је инсистирао на анонимности, изјавио је да је познати пар купио кућу која је урађена од дрвета, а такав је и читав ентеријер. Тренутно се љетњиковац опрема савременим намјештајем и техником, након чега ће пар моћи да угости своје пријатеље на овој скривеној и атрактивној локацији. Занимљиво је и то да је цијена осталих викендица у комшилуку двоструко скочила након што су Брена и Боба купили некретнину, па се тако куће које су процјењиване на 20.000, сада продају за 40.000 евра, казао је поменути извор.

Иако Брена није директно потврдила куповину куће, већ само да су она и Боба са пријатељима љетос из туристичких разлога  обилазили Златибор, па тако и Златарско језеро, посљедњих недјеља у овом крају сви причају да им је Брена постала комшиница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана