Од трача до истине: Задуживање Наташе Беквалац због кризе

Глас Српске
Од трача до истине: Задуживање Наташе Беквалац због кризе

Свјетска економска криза очигледно је потресла и домаћу естраду, па је све већи број звијезда принуђен да се задужује код банака уколико жели себи да приушти неки луксуз. Чини се да је посљедња потврда овога то што је поп пјевачица Наташа Беквалац купила "мини купер" на лизинг. На овај начин, пјевачица ће власништво над аутомобилом стећи тек када се отплати и посљедња рата, преносе поједини медији у Србији!

- Ната је дуго тражила и загледала аутомобиле да би на крају њен избор био металик "мини купер", који је сличан оном моделу који је донедавно возила, а који је био у власништву једне спонзорске компаније. Наташа није имала толико кеша колико кошта нови "мини морис", на који се првобитно намерачила (око 20.000 евра), па је аутомобил узела на лизинг где ће јој месечна рата бити око 250 евра - прича добро обавијештени извор, близак новосадској пјевачици.

Иначе, незванично се ових дана могу чути приче да је лијепој Нати истекао спонзорски уговор, па је морала да врати аутомобил који је добила као заштитно лице. У сваком случају, она се брзо снашла, а успомену на свог новог четвороточкаша имаће сваког првог у мјесецу, сљедећих неколико година, када јој буде доспијевала рата за лизинг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана