Од трача до истине: За Нату и Данила нема кризе

Глас Српске
Од трача до истине: За Нату и Данила нема кризе

Поп пјевачица Наташа Беквалац и бивши ватерполиста Данило Икодиновић опремили су новокупљени стан у центру Новог Сада уникатним намјештајем који су платили 30.000 евра, пренијели су поједини медији у Србији. Они наводе да је лијепа Ната, на препоруку супруге једног актуелног министра Владе, отишла у салон намјештаја који се налази у београдском насељу Сењак, гдје је одабрала уникатне комаде за свој нови дом.

- У салон затвореног типа који се налази у једној раскошној вили може се доћи искључиво по препоруци. Ту можете наћи мноштво скупоцених комада намештаја, на којима се види рад Сваровског и Картијеа, а јасно је да клијентела која овде навраћа има јако дубок yеп. Господин који држи овај салон уопште не воли публицитет, а његове муштерије су домаћи политичари, али и политичари из околних земаља, затим певачи, спортисти и новопечени бизнисмени, испричао је извор упућен у читаву причу.

Поред новосадске Барбике, како неки зову популарну пјевачицу, у луксузну вилу у елитном београдском насељу својевремено је навраћао и Здравко Чолић, а прича се да је прије двије године неколико комада намјештаја купила и Јадранка Косор, актуелна премијерка Хрватске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана