Од трача до истине: Владо Георгијев крстари као усамљеник

Глас Српске
Од трача до истине: Владо Георгијев крстари као усамљеник

Иако је купио нови бродић, Владо Георгиев ће се на прво крстарење највјероватније отиснути сам, пошто је прије неколико дана његова дугогодишња дјевојка Ирена Маркет прелетјела Aтлантски океан и отишла да буде са сестром која је пред порођајем.

Према писању појединих таблоида, популарни пјевач је љут на Ирену јер није могао да повјерује да ће га оставити самог мјесец дана, и то баш у току љета, које је он планирао да проведу заједно крстарећи по Јадрану.

Вјероватно је да ће он ипак дио одмора провести у свом Херцег Новом, а за пловидбу ће највјероватније потражити друго друштво, много вичније управљању пловилом него што је он сам.

Подсјећања ради, Владо је прошле године на лизинг купио јахту "ринкер 300КС" од једне компаније из Подгорице. Модел који је наручио на сајму наутике посједује "Волво" мотор, дугачак је шест и по метара и има комплетну опрему – климу, агрегат, навигацију… Његова вриједност процјењује се на око 100.000 евра. Ова јахта има купатило, дневну и спаваћу собу у којој могу да спавају четири особе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана