Од трача до истине: Вјерена млађана Мирка

Глас Српске
Од трача до истине: Вјерена млађана Мирка

Млађана глумица Мирка Васиљевић вјерила се са Вујадином Савићем, сином прослављеног фудбалера Дулета Савића! Како преносе поједини таблоиди, они су се вјерили прије десетак дана у Француској, тачније у Бордоу, гдје Вујадин игра фудбал већ дуже вријеме.

- Просидба је била крајње романтична, а њих двоје се толико воле да им године нису биле препрека за овако велики корак. Нажалост, нису могли са пријатељима из Београда да прославе веридбу, али је зато глумица одмах после повратка из Бордоа извела своје друштво на познати сплав не би ли са њима поделила срећну вест. Иначе, може се рећи да се Мирка и преселила у Француску јер је тамо више него у својој земљи. Њих двоје нису желели да медији одмах сазнају за веридбу јер не воле да се прави помпа око њихове емотивне везе - рекао је неименовани извор близак пару.

Ипак, млади фудбалер је недавно изјавио да је заљубљен до ушију и да му Васиљевићева невиђено недостаје, али да се радује јер ће ускоро бити чешће уз њега. Глумица никада није отворено причала о њиховој вези, али је није ни крила, јер је било немогуће сакрити љубав која траје још од краја 2009. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана