Од трача до истине: Вјенчање Леонтине и Филипа на видику

Глас Српске
Од трача до истине: Вјенчање Леонтине и Филипа на видику

Оно што пјевачу Микију Перићу није пошло за руком ни послије четири године забављања са Леонтином Вукомановић, музичару Филипу Пату је успјело за само неколико мјесеци.

Наиме, према писању појединих медија, који се позивају на неименоване изворе, новопечени пар ће се вјенчати за нешто мање од два мјесеца. Тачније, између својих рођендана, будући да су обоје рођени у новембру, и то у само два дана размака, додуше, различитих година. Тако ће Леонтина свој рођендан обиљежити 13, Филип ће то исто учинити два дана раније, док ће се 12. новембра вјенчати.

Леонтинини и Филипови блиски пријатељи на ову информацију углавном реагују са загонетним смијешком, не желећи ништа да коментаришу јавно, док су неки ипак пристали да открију понеки детаљ, наравно, под условом да им се не објављује идентитет.

- Филип је преузео ствар у своје руке. Рекао јој је да је обожава, да су обоје зрели и озбиљни људи и да не види ниједну препреку да не започну заједнички живот као муж и жена. Када је пред њу изашао са таквим ставом, Леонтини није преостало ништа друго него да пристане - открио је један од тих извора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана